06-42390009

 

 

Uitwaaien op Texel 5,6 en 7 februari 2021

Yinyoga en Do-in omgedoopt tot Do-yin…

Wat is het heerlijk om bezig te zijn met yin-yoga en do-in, we hebben het al omgedoopt naar do-yin! Fijn strekken en je energie laten stromen, ervaren hoe ruim je lijf kan aanvoelen. Daar word je blij van!

We hebben fijn een  weekend gekozen, op het mooie eiland Texel. We verblijven in Grand Hotel Opduin en daar worden we heerlijk verwend.
Het weekend zit ook lekker vol met Do-in en Yin-yoga workshops, aangevuld met andere ontspannende uurtjes en technieken. Je krijgt ook tijd om uit te waaien op het strand of een van de gezellige plaatsjes op Texel te bezoeken.
Vrijdag 19:30 start het programma en zondag zijn we ongeveer 14 uur klaar om weer huis waars te gaan… of lekker nog wat te blijven. 

Eerdere jaren…

In 2019 maakten we op zaterdagavond een magische wandeling door de duinen en over het strand, volle maan op zee weerspiegeld. Het weekend 2020 maakten we mee dat de meesten een nachtje langer bleven vanwege de storm Ciara. Zo gebeurt er elke keer weer iets dat ons uitnodigt om de natuur en de energie te ervaren.
Marja en ik (Carla) begeleiden deze dagen met gevoel voor wat er wil gebeuren, altijd in alignement met het programma dat zorgvuldig wordt samengesteld. 
Wie is Marja? Neem een kijkje op haar website  

Wanneer:  5-7 februari 2021
Welke verzorging: 2 overnachtingen plus ontbijt, 1 vegetarisch diner (incl 2 drankjes), 1x soep 1x koffie met gebak.
Prijs:  € 409,- pp op basis van 2 personen per kamer excl toeristen bel.). toeslag 1- persoonskamer is € 69,-
Tot 1 december 2020 krijg je een vroeg boek korting van € 50,- !!

Je reservering is definitief na een aanbetaling van € 150,-

aanmelden…

Aanmelden kan al met de knop onderaan de pagina! Wil je eerst nog een vraag beantwoord hebben? Stuur een bericht.   

 

Het was wederom weer een heerlijk weekend! Alles perfect geregeld en een leuk afwisselend programma. Echt een cadeau voor jezelf wat ik iedereen aan kan raden! Super bedankt Carla en Marja en zeker tot de volgende keer!😘

Inge

(Texel weekend)

Mooie ervaring! Zeker om nog een keer mee te maken.

Liesbeth

(Texel weekend)

Heerlijk yogaweekend op Texel. Ondanks de naderende storm, konden wij in alle rust onze workshops doen. Carla en Marja lieten zich niet leiden door de voorspellingen, maar volgden hun eigen koers. Heel mindful.

Lisette

(Texel weekend)