06-42390009

Workshop thuisvoelen, thuisgevoel , jezelf (weer meer) kunnen omarmen, bewust worden.

Oefeningen(ontspannen), Schrijven (onderzoeken) en Opstellen (inzicht krijgen en bewustzijn vergroten).

Het wordt een dag helemaal voor jou, je mag je mee laten voeren door de oefeningen en er is geen moeten, alleen toe laten.
Met twee voeten stevig op de grond, vertrouwen op wat zich ontvouwt.
Allereerst gaan we ontspannen, met als gevolg dat jij je veilig en gegrond voelt, dichter bij jezelf. Vervolgens pakken we de pen op en aan de hand van oefeningen onderzoek je al schrijvend de zaken die jou bezighouden.
Het resultaat kan zijn dat je inzicht krijgt, maar wellicht is het wenselijk om een opstelling te gebruiken als ‘spiegel’ en krijg je heel duidelijk te zien wat jou bezig houdt en vaak ook waarom.

Waarom zou je deze dag willen beleven, wat heb je er aan? Ontspannen kun je leren, en je gaat op zoek naar je eigen-wijsheid.


Ervaar jij (teveel) stress in je dagelijkse leven en houd je ervan hier zelf oplossingen voor te zoeken?
Heb jij er behoefte aan lekkerder in je vel te zitten, beter te slapen, meer zelfkennis te verkrijgen?
Wil je even een dag ‘vakantie’ van je dagelijkse bezigheden?
Weet jij dat je hoogsensitief bent of heb je dat vermoeden en wil je daar meer mee doen?

Allemaal goede redenen om je op te geven voor deze workshop, deze kan ook exclusief voor jouw gezelschap gegeven worden op een locatie bij jou in de buurt. Direct naar contact

Het liefst werk ik met kleine groepen, daarom zullen deze workshops in de regel met maximaal 8 deelnemers plaatsvinden.
Bij 4 deelnemers gaat de workshop door.

Voor tarieven klik je hier 

Over deze workshop is ook een blogbericht

Parkeren is gratis en de locatie is ook prima met het OV te bereiken.

nieuwe data volgen

Voor degene die twijfelt om aan de workshop mee te doen: zelf heb ik deze gedaan. Je leert steeds dieper bij je gevoel te komen als je het niet erg vindt om samen intensief bezig te zijn. In een heel fijne, open en veilige sfeer. Begeleid door iemand die kundig, enthousiast en integer is. Heel fijn om mee te maken.

Egberdien

Egberdien deelneemster workshop thuisgevoel

Heel bijzonder en verrassend
De begeleiding was prettig, rustig en kalm. Prettige stem om naar te luisteren. De opstellingen zijn heel apart om mee te maken , ook ingrijpend en boeiend, het verbaasde mij hoe je op de situatie in kan spelen terwijl je dat echt van tevoren niet wist. Goede begeleiding en uitleg.”

deelneemster workshop schrijven en opstellen

Lach Do-in of Lach yoga of workshop lachen!

Een workshop lachen, lijkt je dat wel wat, of moet je er niet aan denken…? De lach yoga kent al een lange geschiedenis vanuit India en is heel serieus bedoeld. Hier in het westen mag het wat mij betreft best wat minder serieus, toch is lach yoga iets anders dan humor.

Wij zijn zo geprogrammeerd dat er toch eerst iets te lachen moet zijn, voor wij ook mogen lachen. Een komiek of een lachfilm of een clown mag ons aan het lachen maken. En wat als je het nu eens omdraait, eerst lachen en je dan pas vrolijk voelen…

Misschien moet ik je nog vertellen dat lachen echt heel gezond is en dat 10 minuten lachen bijvoorbeeld net zoveel voor je lichaam doet als 40 minuten fitness. En dat goede humeur krijg je erbij cadeau, wat een feest. Als kind lach je de hele dag (vaak om niets) en hoe ouder je wordt hoe minder je lacht. 

Met deze workshop hoop ik je aan te steken, niet alleen in de lach voor een uurtje, maar ook in de gewoonte elke dag te gaan lachen. Ook als er niets te lachen valt, en te ervaren hoe je leven in de lift komt!

Er wordt vooral gelachen, maar ook gaan we bewegen en bewust ademhalen, we ontspannen in de lach en met een eind ontspanning.

Een workshop duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en de kosten zijn € 18,00 per persoon (minimaal 8 personen).
Als je wilt dat ik bij jou de workshop kom geven, dan komen er nog reiskosten bij.

neem contact op!