06-42390009

Voel je welkom met vragen over werk, relatie en jezelf, jouw leven

Jij bent iemand die blijft ontwikkelen, wilt blijven onderzoeken hoe het in jouw leven anders kan, meer kan, blijer kan. Het is vanaf de binnenkant vaak lastig om inzicht te krijgen als het niet loopt zoals je wilt of gedacht had. Het kan om een werksituatie gaan, maar evengoed over relaties of een andere levens-questie.
Een klankbord en spiegel ben ik voor jou en als het past een wegwijzer.

Je wilt meer uit je leven, je werk of je relatie halen dan je nu doet.

Je hebt een eigen bedrijf, bent zzp-er en je zoekt een sparringspartner.

tijd voor jezelf maken door stil te zitten

Kom in je eigen Bubbel..

 

Wil jij stappen zetten? Zet dan nu de eerste en neem contact op, mail mij, bel mij of gebruik de button om via Whatsapp contact op te nemen.   Heb je nog een vraag, stel die, of maak gelijk een afspraak voor een intake gesprek via telefoon of Zoom.

Het kan kort en krachtig, na de intake kom je voor een individuele sessie bij mij in het boomhuis of bij het paard. Vanaf € 125,-

Wil jij even buiten de tijd stappen, tijd voor jezelf maken en de diepte ingaan, dan kom je voor minimaal een dagdeel tot maximaal twee dagen met 1 overnachting, de invulling stemmen we samen af. Vanaf € 249,-

Soms heb je alleen even iemand nodig om met je mee te ‘kijken’ zodat je het zelf weer helder ziet. Dan is een online gesprek ook mogelijk. € 75,- per uur.

Je krijgt altijd een prijsopgave van te voren van mij, neem contact op!

 

Tijd maken voor jezelf, je hart volgen, luisteren naar je eigen stem.

Ons gesprek is als een onderzoek, we doen het samen.
Het resultaat is dat jij voelt wat belangrijk is, dat je helderheid krijgt over je vragen en vervolgens weet wat je wilt.

Het is mogelijk een overnachting te maken in het boomhuis.
Op deze wijze ontstaat een veilige bubbel waarin je verblijft, onderzoekt, jezelf verdiept… ontspant en tot rust komt.

Voel je verwarring…verwelkom het als een kans, de onrust heeft je iets te vertellen..

Een verhelderend gesprek helpt, ik luister en breng lijn in wat jij verteld. Er ontstaat ruimte waarin jij je eigen mogelijkheden glashelder krijgt.
We stemmen er samen op af en als je wilt doen mijn dieren dat ook.
Dieren hebben de gave om direct je hart binnen te stappen, en nemen jou daarin mee. En met je hart kom je bij je eigen-wijsheid.

 

Voel je een invloed, een onbalans, waarvan je niet weet waar die vandaan komt?

Systemisch werk is gericht op jouw individuele systeem, jouw verschillende kanten, en op jouw familie systeem. 

Ervaar jij terugkerende tegenslag en problemen? Jouw lichaam en onderbewuste spreken hun eigen taal, door er naar te luisteren komen we de dynamieken en overtuigingen die jouw belemmeren tegen.
Het kan zomaar zijn dat deze overtuigingen niet bij jouzelf ontstaan zijn, ze kunnen heel goed uit jouw familie-systeem komen.

En als je wilt gaan we die direct transformeren naar overtuigingen die jou wel helpen. Het doel is om je lichter naar huis te laten gaan.

Heb jij huisdieren met afwijkend gedrag?

Onze huisdieren zijn super gevoelig voor de bewustzijns velden om ons heen, en zullen daarop reageren.
Heb jij een huisdier die vreemd gedrag vertoont, of waar je een vraag over hebt? Het antwoord gaat niet alleen je dier maar ook jou zeker helpen.

Aandacht en bewustzijn in jouw leven, ondersteunt ook het leven van jouw huisdier(en).

In de boomhut schrijven is tijd maken voor jezelf

 

Een opstelling, hoe groot of klein ook, geeft inzicht. Een inzicht dat in je lijf voelbaar is…

 

Paardencoach sessie met Ovy en Carla
Tijd maken voor jezelf door even stil te staan

Ben jij ZZP-er en ben je op zoek?

Op zoek naar een sparringpartner, iemand die met je meedenkt, je scherp houdt?
Je hebt een eigen praktijk of eenmanszaak en bent steeds opzoek om jezelf, om je bedrijf te verbeteren, je manier van werken, je marketing.

Je wilt groeien en ontwikkelen de zaken aanpakken op jouw manier, in jouw tempo en zo dat jij je er gelukkig bij voelt.

Ondernemen is je bewust ontwikkelen. En lekker in je vel zitten is niet alleen fijn, maar ook een voorwaarde om succesvol te zijn. Je leeft niet om te werken, je wilt je werk leven, dat is ondernemen.

Als je doet wat je blij maakt, hoef je geen dag meer te werken… je kent die uitspraak vast wel!

Neem nu de eerste stap en plan een afspraak met mij!

06-42390009 , stuur een whatsapp en ik neem contact met je op.

Bezield ondernemen, volgend wat er ‘aangegeven’ wordt. Dit ligt niet buiten mijzelf, misschien ook niet in mijzelf, maar ik maak er deel vanuit. Als iets goed is voor mij, dan is het logischerwijs goed voor de ander en voor mijn omgeving.
Het is geen toeval dat we steeds vaker de wijsheid van dieren inzetten, zij leven dit al, wij mogen het bewust gaan inzetten!

 

Voor een langere periode

In de tijd dat het helemaal niet goed met me ging heb ik veel gehad aan jouw sessies, een aantal fijne gesprekken en het wekelijkse contact gedurende de Do-in.
Dank je wel!

Carla werkt graag samen met dieren, hier afgebeeld met haar honden.
De boomhut is tevens mijn coach-praktijk en gastenverblijf
Tijd maken voor jezelf en bezig zijn met je hond of dier

Lieve Carla,

Er wachtte me in Rucphen een hartelijk ontvangst, dat heet gastvrijheid en voelde direct comfortabel.

De boomhut, waar ik mijn verblijf had, omsluit je. Het geeft een knus gevoel en het is net of je van de wereld bent afgesloten. Ik heb een kopje thee gedronken, wat gelezen en ik kon helemaal tot mezelf komen. De volgende ochtend na een droom-ontbijt had ik niet door dat de tijd zo snel ging, omdat we zo zaten te praten over werk, leven, strubbelingen, successen en wensen.

over paardencoaching:
Ik ben bang voor paarden, maar niet met deze begeleiding, zo voelde het. Puntje bij paaltje was het best eng, maar al gauw gingen we van start en ging het als vanzelf.

En wat het paard me liet zien was fenomenaal. Ik maakte aanstalten om voor hem te zorgen, maar dat wendde hij af. Pas toen ik me klein maakte kwam hij naar me toe en bleef zo rustig. Onder deskundige begeleiding nam je me mee op mijn hurken naar mijn innerlijk kind. De pijn en het tekort wat het kind voelt en wat ik in mij draag en over compenseer door hard te werken en veel te zorgen. Hoe enorm raak is dit, ongelooflijk. Want de rest is bijzaak. Dit deel is waar het bij mij op dit moment om draait, diep in mijn buik voelbaar. Dank Ovy (wat was je rustig) en dank aan de begeleiding.

wat het heeft opgelevert:
In deze referentie heb ik je afgesproken om je ook nog tips te geven. Ik heb geen tips, want alles gebeurde op het juiste moment en ik ben rijk en blij naar huis gereden. Het voelt echt als een moment in mijn leven en een kans om dit kindsdeel te helen. Dat vult mijn hart met diepe dankbaarheid en dat ik met heel veel plezier aan ons contact en alles eromheen terug denk.

Mijn buik voelt rustiger dan ooit, ik ben helder en rustig en hoe mooi is dat in deze tijd.

Verder wens ik dat de boomhut je heel veel moois mag brengen. Je hebt heel veel te bieden, Carla, want je voelt het juiste aan, ik vertouw op één of andere manier volledig op je deskundigheid en ik voel me veilig en vrolijk bij je.

Met veel dank aan deze mooie ervaring schrijf ik deze referentie. Vast tot ziens!

Lieve groet en ook veel dank aan Ovy!

Maaike  (Complete Bubbel met overnachting).