06-42390009

Opstellingen dag met paarden

 

Waarom zou je opstellingen met paarden willen ervaren?
De meerwaarde zit ‘m echt in het paard, vind jij het lastig om bij je gevoel te komen, ben jij sceptisch bij het krijgen van advies van een ander mens? Zomaar twee redenen die bij een paard niet opgaan.
Ben je weg van paarden, dan wordt je zeker gelukkig in de bak bij ons coachpaard. Ben je bang van paarden, dan ga jij naar huis met dubbele winst, je hart wordt gestolen, ik garandeer het je 😉 en weet je hoeveel voldoening je daar van krijgt…

Systemisch paarden coachen

Systemisch paarden coachen ofwel opstellingen met behulp van het paard. Het is een unieke manier om jouw vraag te onderzoeken, jouw thema of probleem.
Het contact met paarden brengt je gelijk bij je gevoel, direct bij jezelf. Een paard liegt niet, die laat jou voelen waar het over gaat, je kunt er niet om heen.

Paarden zijn zeer sensitief, al op zeer grote afstand hebben ze jou en je energie waargenomen en zullen ze jou laten zien waar nog aan ‘gewerkt’ mag worden.

Je hoeft geen ervaring met paarden of met opstellingen te hebben, wel vragen we een open mind en een flexibele instelling van je tijdens de workshop.

 

Mag het iets meer zijn..

Gaat alles prima bij jou en is er in die zin geen aanleiding voor onderzoek, dan wil ik je vragen: mag het meer, mag het (nog) beter? En wil je dit inbrengen? Wees hier welkom mee.

Deze dag, wordt door mij en Samantha Maes begeleid. Niet alleen werken wij beiden met systemisch coachen, ook vinden wij het een groot plezier om samen te werken met elkaar en met de paarden.
Het is mogelijk om met een team te komen, dan richten we de dag geheel naar jullie in.

Wel een opstelling, maar liever niet met paarden? Kijk bij de workshop opstellingen: https://blijleve.com/opstellingen/

 

Locatie: Streefkerk
op dit moment staat er geen datum in de agenda, stuur gerust een bericht bij belangstelling.
Tijd : 13:00 tot 16:30
Thee en koffie wordt verzorgd
Bijdrage: € 125,- incl BTW

We werken buiten, en mocht het weer het toelaten zullen we ook buiten de drinkpauzes houden.
De groep blijft klein, maximum 5 deelnemers, wacht dus niet te lang met je op te geven 😉

Wil je meer informatie of je opgeven mail naar carla.blijleve@gmail.com

Deze foto, wat ik daar voel en nog steeds zo mooi voel, dat ik mag zijn wie ik ben en ik zelf mag bepalen hoe ik mijn weg bewandel. Terugkijkend op het jaar 2021 was dit voor mij het mooiste moment en meest dankbare moment, een mooi kadootje voor mij zelf ❤️

Deelneemster Paarden & Opstellingen