06-42390009

Een sessie met mogelijkheden: de magische werkelijkheid

 

In deze sessie ontdek je wat de mogelijkheden zijn voor jou. Wat ik jou te bieden heb… ik heb jou een blik op je magische werkelijkheid te bieden, het is zelfs meer dan een blik, het is een combinatie van zien, voelen, horen en wellicht ook ruiken en proeven. Het is een ervaring een beweging.
Een opstelling is dat alles, maar ik durf te beweren dat alles een opstelling kan zijn, je kunt in alles de weerspiegeling van jouw eigen werkelijkheid terug vinden… en dat is magisch.

 

Oude overtuigingen worden opgeruimd

Het voelt als een opluchting, een ontmoeting met jezelf en jouw familiesysteem, je roots worden duidelijk en dat maakt dat je voelt dat jij wortels hebt. Bovendien voel jij je gegrond en krijg je meer zelfvertrouwen. Als resultaat worden oude overtuigingen opgeruimd.
De ervaring die ik de laatste tijd heb met opstellingen is verhelderend naar onze huidige beleving van wakker worden en bewust worden van wie we zijn, in het openbaren van je potentie. Het bevestigt en bekrachtigt wie je bent, geeft je daarmee richting in je leven, werk en relaties.

 

Waarom zou je dit willen?

Om magie je leven binnen te laten! Om je innerlijke leiding te voelen en daarmee de mogelijkheden die je hebt.
Om rust in je hoofd en lijf te voelen, om inzicht in je patronen en overtuigingen te krijgen, je er bewust van te worden. Zodat je andere keuzes in je leven kunt maken dan je tot nu toe deed. Om een volgende stap in je ontwikkeling te zetten… zomaar een paar redenen. 

 

Voel je welkom

Heb je helemaal geen ervaring met opstellingen? Voel je welkom met al je vragen, je kunt me bereiken per mail of een berichtje. Indien gewenst hebben we een gesprekje van te voren per telefoon of Zoom.

Mijn intentie

Een dagdeel in de ontspanning en vertraging, ik neem jou mee in de stilte, in de ruimte die er is, daarin vind jij jouw mogelijkheden.
Je bent welkom met alles, en als we in die stilte in die vertraging komen dan kun je gaan loslaten wat je niet meer dient. Dan ga je leven wat je in je hebt aan potentieel aan talenten.
Doordat je het samen doet versterkt de werking en of je nu wel of niet persoonlijk een vraag of situatie inbrengt, je zult ervaren dat ook jij lichter naar huis gaat.

Deze sessie is zeker voor jou:

Als je er maar niet toe komt iets te doen wat je wilt of iets te laten wat je niet meer wilt.

Als je weet wat je wilt, maar om er aan te beginnen lukt nog niet.

Als je regelmatig emoties van angst, verdriet, boosheid en/of frustratie ervaart.

Als je vraag is “houden van mijzelf ok, maar hoe doe ik dat?”

Als jij je telkens aanpast, terwijl je voor jezelf wilt staan.

Als jij betekenis en verdieping aan jouw leven wilt geven.

 

Hoi Carla,
Ik wil je nog even bedanken voor de liefdevolle begeleiding van mijn opstelling die je gisteren met ons deed.
Het thema eenzaamheid is best groot en het lijkt alsof het nu wat minder zwaar is. Meer begrip voor mijn verdriet ervan.
Ook ben ik meteen het boek gaan lezen dat je hebt aanbevolen. Het past precies bij mijn levenspad op dit moment. Zo herkenbaar.

deelneemster opstellingen sessie

Speciale ‘intentie dag’ om spelenderwijs neer te zetten waar je aandacht dit jaar naartoe mag. Om dit jaar gedaan te krijgen wat je verlangt te doen. De ochtend is meditatief en creatief en de middag gaan we ‘opstellen’ om daarmee de mogelijkheden concreet te maken. Geef je gelijk op!

Zaterdag 4 februari 2023 tijd: 10 – 16 uur

Locatie: Rucphen (NB)
Aantal deelnemers: 4 
€ 89,- pp  (inclusief lunch en uiteraard koffie/thee).

Geef je op met een berichtje (Whatsapp) , mail of telefoontje:
06-42390009

carla@selfcarecourse.nl 

NB: Een opstellingen sessie hoort spannend te zijn dus wacht niet tot je er comfortabeler over voelt. Heb jij meer informatie nodig voor je besluit tot deelneming? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

 

 

magische werkelijkheid

Magische werkelijkheid minitraject (4 weken)

Wil jij in je dagelijkse leven meer  magische werkelijkheid beleven?
Het magische werkelijkheid minitraject (4 weken) is speciaal om jou te motiveren en te inspireren.
Elke week aandacht voor jou en je mogelijkheden, voor je groei en ontwikkeling. Gewoon thuis in je eigen omgeving!
Als liefdevolle ondersteuning van jou.

Bekijk het magische werkelijkheid minitraject!