06-42390009

 

Creatief & Opstellingen 

Spelenderwijs neer zetten waar je aandacht naartoe mag. Om gedaan te krijgen wat je verlangt te doen. De ochtend gaan we creatief invullen en s middags gaan we ‘opstellen’ om daarmee de mogelijkheden concreet te maken.

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum, je kunt contact opnemen als je meer wilt weten. Deze workshop is ook individueel te volgen, vraag naar de mogelijkheden!

Locatie: Rucphen (NB)
Aantal deelnemers: 5
€ 133,- pp  (inclusief lunch met soep en salade en uiteraard koffie/thee).

Geef je op met een berichtje (Whatsapp) , mail of telefoontje:
06-42390009 en wil je uitgebreider geinformeerd worden voor je beslist? Vraag erom!

carla@selfcarecourse.nl 

NB: Een opstellingen sessie hoort spannend te zijn dus wacht niet tot je er comfortabeler over voelt. Heb jij meer informatie nodig voor je besluit tot deelneming? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Een sessie met mogelijkheden: de magische werkelijkheid, een opstelling is dat alles.

 

In deze sessie ontdek je wat de mogelijkheden zijn voor jou. Wat een opstelling jou te bieden heeft… een blik op je magische werkelijkheid, het is zelfs meer dan een blik, het is een combinatie van zien, voelen, horen en wellicht ook ruiken en proeven. Het is een ervaring een beweging.
Een opstelling is dat alles, maar ik durf te beweren dat alles een opstelling kan zijn, je kunt in alles de weerspiegeling van jouw eigen werkelijkheid terug vinden… en dat is magisch.

 

Oude beperkende overtuigingen worden opgeruimd

Het voelt als een opluchting, een ontmoeting met jezelf en jouw systeem, je roots worden duidelijk en dat maakt dat je voelt dat jij wortels hebt. Bovendien voel jij je gegrond en krijg je meer zelfvertrouwen. Als resultaat worden oude overtuigingen opgeruimd.
De ervaring die ik de laatste tijd heb met opstellingen is verhelderend naar onze huidige beleving van wakker worden en bewust worden van wie we zijn, in het openbaren van je potentie. Het bevestigt en bekrachtigt wie je bent, geeft je daarmee richting in je leven, werk en relaties.
Niet alleen je roots (wortels) worden steviger, ook de lijn naar jezelf, naar je ‘hoger zelf’ wordt steviger.

 

Innerlijke leiding, inzicht en rust in je lijf en hoofd

Om je innerlijke leiding te voelen en daarmee de mogelijkheden die je hebt.
Om rust in je hoofd en lijf te voelen, om inzicht in je patronen en overtuigingen te krijgen, je er bewust van te worden. Zodat je andere keuzes in je leven kunt maken dan je tot nu toe deed. Om een volgende stap in je ontwikkeling te zetten… om de magie van je leven te voelen, zomaar een paar redenen. 

 

Voel je welkom met al je vragen

Heb je helemaal geen ervaring met opstellingen? Voel je welkom met al je vragen, je kunt me bereiken per mail of een berichtje. Indien gewenst hebben we een gesprekje van te voren per telefoon of Zoom.

Mijn intentie is ontspanning en vertraging om los te laten wat je niet meer wilt

Een dagdeel in de ontspanning en vertraging, ik neem jou mee in de stilte, in de ruimte die er is, daarin vind jij jouw mogelijkheden.
Je bent welkom met alles, en als we in die stilte in die vertraging komen dan kun je gaan loslaten wat je niet meer dient. Dan ga je leven wat je in je hebt aan potentieel aan talenten.
Doordat je het samen doet versterkt de werking en of je nu wel of niet persoonlijk een vraag of situatie inbrengt, je zult ervaren dat ook jij lichter naar huis gaat.

Deze sessie is zeker voor jou:

Als je er maar niet toe komt iets te doen wat je wilt of iets te laten wat je niet meer wilt.

Als je weet wat je wilt, maar om er aan te beginnen lukt nog niet.

Als je regelmatig emoties van angst, verdriet, boosheid en/of frustratie ervaart.

Als je vraag is “houden van mijzelf ok, maar hoe doe ik dat?”

Als jij betekenis en verdieping aan jouw onderneming, je relatie, je leven wilt geven.

Als je jouw frequentie wilt afstemmen op dat wat je graag wilt aantrekken !

Als je wilt weten wat er ook mogelijk is!

Zowel de ruimte als jij zijn heel licht, warm en open. Je hebt een heel prettige rust bij je en aandacht voor iedereen. Mooi om te voelen hoe energetisch je werkt. De dag voelde in zijn totaliteit luxe, zowel de verzorging als materialen.
liefs Wendy

Over creatieve ochtend en middag opstellingen