06-42390009

Een workshop met mogelijkheden

 

In deze workshop ontdek je wat de mogelijkheden zijn voor jou.
Opstellingen geven je de gelegenheid om situaties of issues of problemen vanuit een ander perspectief te bekijken, wat onbewust speelt wordt helder. Je herkent het op het moment dat het helder wordt. Zo voel je dat het klopt en dat leidt tot een volgende stap.

 

Oude overtuigingen worden opgeruimd

Het voelt als een opluchting, een ontmoeting met jezelf en jouw familiesysteem, je roots worden duidelijk en dat maakt dat je voelt dat jij wortels hebt. Bovendien voel jij je gegrond en krijg je meer zelfvertrouwen. Als resultaat worden oude overtuigingen opgeruimd.
De ervaring die ik de laatste tijd heb met opstellingen is verhelderend naar onze huidige beleving van wakker worden en bewust worden van wie we zijn, in het openbaren van je potentie. Het bevestigt en bekrachtigt wie je bent, geeft je daarmee richting in je leven, werk en relaties.

 

Je intuïtie versterken

Zoek jij naar antwoorden op je diepe vragen, wil jij je intuïtie versterken, jezelf beter kennen, verder groeien in je ontwikkeling?
Persoonlijk, spiritueel, energetisch en systemisch, het draait om jou en jezelf 😉

Hoe werkt een opstelling; Jij stelt je vraag, of brengt een thema, situatie in. Vervolgens gaan we die vraag uitbeelden en maken daarbij gebruik van representanten, die voor onderdelen uit je vraag gaan staan. Dat kan een persoon zijn, maar ook een woord of begrip. Vanuit deze opstelling komt informatie die voor jou belangrijk is.
Je krijgt hiermee een ander perspectief aangeboden en kunt letterlijk anders gaan kijken naar je thema.

 

Voel je welkom

Heb je helemaal geen ervaring met opstellingen? Voel je welkom met al je vragen, je kunt me bereiken per mail of een berichtje. Indien gewenst hebben we een gesprekje van te voren per telefoon of Zoom.

Mijn intentie

Een dagdeel in de ontspanning en vertraging, ik neem jou mee in de stilte, in de ruimte die er is, daarin vind jij jouw mogelijkheden.
Je bent welkom met alles, en als we in die stilte in die vertraging komen dan kun je gaan loslaten wat je niet meer dient. Dan ga je leven wat je in je hebt aan potentieel aan talenten.
Doordat je het samen doet versterkt de werking en of je nu wel of niet persoonlijk een vraag of situatie inbrengt, je zult ervaren dat ook jij lichter naar huis gaat.

Deze workshops zijn zeker voor jou:

Als je er maar niet toe komt iets te doen wat je wilt of iets te laten wat je niet meer wilt.

Als je weet wat je wilt, maar om er aan te beginnen lukt nog niet.

Als je regelmatig emoties van angst, verdriet, boosheid en/of frustratie ervaart.

Als je vraag is “houden van mijzelf ok, maar hoe doe ik dat?”

Als jij je telkens aanpast, terwijl je voor jezelf wilt staan.

Als jij betekenis en verdieping aan jouw leven wilt geven.

 

Hoi Carla,
Ik wil je nog even bedanken voor de liefdevolle en veilig aan voelende opstelling die je gisteren met ons deed.
Het thema eenzaamheid is best groot en het lijkt alsof het nu wat minder zwaar is. Meer begrip voor mijn verdriet ervan.
Ook ben ik meteen het boek gaan lezen dat je hebt aanbevolen. Het past precies bij mijn levenspad op dit moment. Zo herkenbaar.

deelneemster opstellingen workshop

Zaterdag 20 augustus 2022  tijd: 10 – 13 uur 
Zaterdag 3 september 2022  tijd: 10 – 13 uur

Locatie: Rucphen (NB)
Aantal deelnemers: 5
€ 69,- pp

Geef je op met een berichtje (Whatsapp) , mail of telefoontje:
06-42390009

carla@selfcarecourse.nl 

NB: Voor mij is het heel belangrijk dat jij je thuis voelt tijdens een workshop bij mij, heb jij meer informatie nodig voor je besluit tot deelneming? Aarzel niet contact met mij op te nemen.