06-42390009

Een workshop met mogelijkheden: de magische werkelijkheid

 

In deze workshop ontdek je wat de mogelijkheden zijn voor jou.
De magische werkelijkheid is als term naar mij toe gekomen, ik was op zoek naar een omschrijving van wat ik doe, waar ik mee werk. Wat ik jou te bieden heb…
En ja ik heb jou een blik op je magische werkelijkheid te bieden, het is zelfs meer dan een blik, het is een combinatie van zien, voelen, horen en wellicht ook ruiken en proeven. Het is een ervaring een beweging.
Een opstelling is dat alles, maar ik durf te beweren dat alles een opstelling kan zijn, je kunt in alles de weerspiegeling van jouw eigen werkelijkheid terug vinden… en dat is magisch.

Oude overtuigingen worden opgeruimd

Het voelt als een opluchting, een ontmoeting met jezelf en jouw familiesysteem, je roots worden duidelijk en dat maakt dat je voelt dat jij wortels hebt. Bovendien voel jij je gegrond en krijg je meer zelfvertrouwen. Als resultaat worden oude overtuigingen opgeruimd.
De ervaring die ik de laatste tijd heb met opstellingen is verhelderend naar onze huidige beleving van wakker worden en bewust worden van wie we zijn, in het openbaren van je potentie. Het bevestigt en bekrachtigt wie je bent, geeft je daarmee richting in je leven, werk en relaties.

 

Waarom zou je dit willen?

Om rust in je hoofd en lijf te voelen, om inzicht in je patronen en overtuigingen te krijgen, je er bewust van te worden. Zodat je andere keuzes in je leven kunt maken dan je tot nu toe deed. Om een volgende stap in je ontwikkeling te zetten… zomaar een paar redenen. 
Om magie je leven binnen te laten

Voel je welkom

Heb je helemaal geen ervaring met opstellingen? Voel je welkom met al je vragen, je kunt me bereiken per mail of een berichtje. Indien gewenst hebben we een gesprekje van te voren per telefoon of Zoom.

Mijn intentie

Een dagdeel in de ontspanning en vertraging, ik neem jou mee in de stilte, in de ruimte die er is, daarin vind jij jouw mogelijkheden.
Je bent welkom met alles, en als we in die stilte in die vertraging komen dan kun je gaan loslaten wat je niet meer dient. Dan ga je leven wat je in je hebt aan potentieel aan talenten.
Doordat je het samen doet versterkt de werking en of je nu wel of niet persoonlijk een vraag of situatie inbrengt, je zult ervaren dat ook jij lichter naar huis gaat.

Deze workshops zijn zeker voor jou:

Als je er maar niet toe komt iets te doen wat je wilt of iets te laten wat je niet meer wilt.

Als je weet wat je wilt, maar om er aan te beginnen lukt nog niet.

Als je regelmatig emoties van angst, verdriet, boosheid en/of frustratie ervaart.

Als je vraag is “houden van mijzelf ok, maar hoe doe ik dat?”

Als jij je telkens aanpast, terwijl je voor jezelf wilt staan.

Als jij betekenis en verdieping aan jouw leven wilt geven.

 

Hoi Carla,
Ik wil je nog even bedanken voor de liefdevolle begeleiding van mijn opstelling die je gisteren met ons deed.
Het thema eenzaamheid is best groot en het lijkt alsof het nu wat minder zwaar is. Meer begrip voor mijn verdriet ervan.
Ook ben ik meteen het boek gaan lezen dat je hebt aanbevolen. Het past precies bij mijn levenspad op dit moment. Zo herkenbaar.

deelneemster opstellingen workshop

Zaterdag 20 augustus 2022  tijd: 10 – 13 uur 
Zaterdag 10 september 2022  tijd: 10 – 13 uur

Locatie: Rucphen (NB)
Aantal deelnemers: 5
€ 69,- pp

Geef je op met een berichtje (Whatsapp) , mail of telefoontje:
06-42390009

carla@selfcarecourse.nl 

NB: Voor mij is het heel belangrijk dat jij je thuis voelt tijdens een workshop bij mij, heb jij meer informatie nodig voor je besluit tot deelneming? Aarzel niet contact met mij op te nemen.