06-42390009

korte stroom bij angst, een jin shin jyutsu stroom.

Angst is een emotie die je het liefst niet op de voorgrond wilt hebben, ze blokkeert je levensenergie en je welzijn. Deze stroom is zeer behulpzaam bij angstgevoelens en bij stress die voortkomt uit je zorgen maken en piekeren. Je kunt ook altijd je duim en of je wijsvinger voor 3 minuten in de andere hand houden op de momenten dat een hele stroom niet lukt. Of als tussendoortje.

Houd er rekening mee dat je lichaam misschien eerst moet wennen aan een zelfbehandeling, je kunt het zo zien: ben jij al vaak in gesprek met je lichaam dan zal het snel gewend zijn om het ook te behandelen met JSJ. Heb jij al heel lang niet zo goed geluisterd naar je lichaam, en ben je ietwat vervreemd met je lichaam, dan kan het iets langer duren. Je lichaam zal er aan moeten wennen dat je het nu wel aandacht geeft en probeert er mee te communiceren.
Vooral in het laatste geval kun je je voorstellen dat er veel winst te behalen valt en dat als je dit nu serieus aanpakt er kleine wonderen kunnen gebeuren.

Ik wens je veel plezier hiermee en veel vooruitgang, leuk als je laat weten wat het voor je gedaan heeft of doet!

 

Ademen is ook zo magisch

Ook leuk om de podcast over ademen te luisteren, zo eenvoudig kun je je eigen lichaam helpen. Een goede ademhaling is de sleutel.