06-42390009

Waarom zou je bij mij komen?

Je kunt je moeilijk of niet ontspannen, je voelt een verdriet, frustratie of andere emotie, je voelt je eenzaam of verlaten en hebt daar geen aanwijsbare reden voor.

Je hebt het idee dat je veel meer uit je leven, je werk of je relatie zou kunnen halen dan je nu doet.

Je hebt een eigen bedrijf, bent zzp-er en je zoekt een sparringspartner.

Een individueel traject, je hart volgen, luisteren naar je eigen stem.

Hoe ik het liefst werk;

Ons gesprek is als een onderzoek, we doen het samen. Er is even geen klok, alleen wat nu belangrijk is speelt mee, zo komen we tot de kern.
We kunnen de hulp inroepen van het paard, of een ander huisdier.
We kunnen een stuk wandelen, we nuttigen een lunch, hebben even pauze en werken daarna verder. We sluiten af met een evaluatie, een kop thee erbij.
Indien noodzakelijk of gewenst kun je een overnachting maken in het boomhuis.
Op deze wijze ontstaat een veilige bubbel waarin je kunt verblijven, onderzoeken, jezelf verdiepen…

Coaching gesprek

Zelf heb ik het liever over een verhelderend gesprek dan over coaching. En ik gebruik graag al mijn werkvormen als er sprake is van klachten en of problemen. Of je nu lichamelijke klachten hebt of problemen in een relatie of op je werk.
Jij bent niet alleen je lichaam of alleen je mind, alles werkt samen en heeft invloed op elkaar. Soms is de ingang via het intellect of jouw denken nodig en soms is het nodig eerst je lichaam te ontspannen en vaak gaat het samen op.

 

Familie opstellingen of systemisch werk

 

Systemisch werk is gericht op jouw individuele systeem, jouw verschillende kanten, en op jouw familie systeem. 

Als hierin onbalans is merk je dat aan terugkerende tegenslag en problemen. Je ervaart misschien zelf al dat je belemmert wordt door je ervaringen uit het verleden. Naast luisteren naar jou en jouw lichaam, kunnen we samen kijken naar de dynamiek in je systeem en naar je overtuigingen die jou belemmeren.

En als je wilt kunnen we die direct gaan transformeren naar overtuigingen die jou wel helpen. Het doel is om je lichter naar huis te laten gaan.

Hoe gaat een sessie met opstelling?

We verkennen samen je vraag, dit doen we in gesprek, ik teken misschien je systeem in een schema, we zetten misschien wat voorwerpen op tafel neer in een mini opstelling.

Een volgende stap is dan om wat we ontdekken op de vloer neer te leggen met gekleurde vilten lapjes (A4 formaat) , je kiest per persoon of item dat wij opstellen een kleur uit. Dan gaan we in de opstelling staan, jij als jij en ik als begeleider. Ik kan op zo’n lapje ook invoelen in de persoon voor wie dat lapje is neergelegd. Altijd in relatie tot het vraagstuk. Er kan dan ook een uitwisseling met jou zijn vanaf die plek.Proces:

Op elk punt van dit proces kun je een inzicht krijgen en soms is het dan verstandig op dat punt te stoppen. Het ligt aan wat er naar boven komt, hoever jij bent, hoe de energie is enz. Een eerste sessie kan een uur tot anderhalf uur in beslag nemen. Een eventueel telefonisch/mail contact naderhand is inbegrepen.Systemisch paardencoaching:

Je kunt ook een systemische coach sessie met paard ervaren, dit is een vrij nieuwe manier om inzicht te krijgen. Een paard brengt je in nog geen seconde bij je gevoel, wat er ontstaat is moeilijk te omschrijven en woorden zijn ook vaak niet nodig.
De ervaring die jij hebt is uniek en ik heb alleen maar mooie uitkomsten mogen aanschouwen met dit werk. Uiteraard is de begeleiding zorgvuldig en kunnen we de sessie een ingang laten zijn naar jouw zelf-onderzoek, naar jouw oplossingen, naar meer ….

Bekijk hier een TedX over werken met paarden

 

laat mij jouw professioneel cheerleader zijn, je aanmoedigen en motiveren

 

Een opstelling, hoe groot of klein ook, geeft inzicht. Een inzicht dat in je lijf voelbaar is…

 

paarden coach sessie met systemisch werk

Mini Bubbel voor jou!

Je wilt een vraagstuk over een patroon of thema onderzoeken en mogelijkheden vinden voor jou.

 

 

Voor een bruisend 3 maandentraject
2x een Mini Bubbel
2x een (online) coachgesprek
3 maanden support via mail/whatsapp en het online inspiratie programma “thuis komen bij jezelf”.

 

 
€ 499,-

 

 Liever een losse mini Bubbel:

Korte intake als begin van de sessie
1,5 uur systemisch coaching  met paard (of honden).

 

€ 125,-

 

 

 

Complete Bubbel voor jou!

Coaching programma van een dag, een bubbel om helemaal uit je dagelijkse werkelijkheid te stappen.
Met diepgaande werking voor jou om zaken op te lossen en te kunnen transformeren.

Voor een bruisend en intensief 3 maandentraject.
2x een Complete Bubbel
2x uur (online) coachgesprekken per half uur in te delen.
3 maanden support via mail/whatsapp en het online inspiratie programma “thuis komen bij jezelf”.

€ 1249,-


Liever een losse complete Bubbel:

intake telefonisch/online
coaching-dag van 10 tot 16 uur
met paardensessie, systemische coaching en opstellingen en de uitwerking ervan.
lunch en koffie/thee breaks inbegrepen

€ 499,-

 

 

Bubbel voor jou!

Je hebt een vraagstuk waar je nu eens diep in wilt gaan. In een bubbel kunnen stappen waarin je kunt oplossen, kunt transformeren.
Waar je een langdurige werking van wilt hebben.

Voor een bruisend en intensief 3 maandentraject.
2x een Bubbel sessie
2 uur (online) coachsessies (per half uur in te delen).
3 maanden support via mail/whatsapp en het online inspiratie programma “thuis komen bij jezelf”.

€ 799,-

 

Liever een losse Bubbel:

Intake
halve dag coaching (10-13 of 13-16)
paardensessie, systemische coaching met koffie/thee break inbegrepen.

 € 249,-

 

 

Ben jij ZZP-er en ben je op zoek?

Op zoek naar een sparringpartner, iemand die met je meedenkt, je scherp houdt?
Je hebt een eigen praktijk of eenmanszaak en bent steeds opzoek om jezelf, om je bedrijf te verbeteren, je manier van werken, je marketing.

Je wilt groeien en ontwikkelen de zaken aanpakken op jouw manier, in jouw tempo en zo dat jij je er gelukkig bij voelt.

Ondernemen is je bewust ontwikkelen. En lekker in je vel zitten is niet alleen fijn, maar ook een voorwaarde om succesvol te zijn. Je leeft niet om te werken, je wilt je werk leven, dat is ondernemen.

Als je kunt doen wat je blij maakt, hoef je geen dag meer te werken… je kent die uitspraak vast wel!

Neem nu de eerste stap en plan een afspraak met mij!

06-42390009 , stuur een whatsapp en ik neem contact met je op.

Lieve Carla,

Er wachtte me in Rucphen een hartelijk ontvangst, dat heet gastvrijheid en voelde direct comfortabel.

De boomhut, waar ik mijn verblijf had, omsluit je. Het geeft een knus gevoel en het is net of je van de wereld bent afgesloten. Ik heb een kopje thee gedronken, wat gelezen en ik kon helemaal tot mezelf komen. De volgende ochtend na een droom-ontbijt had ik niet door dat de tijd zo snel ging, omdat we zo zaten te praten over werk, leven, strubbelingen, successen en wensen.

over paardencoaching:
Ik ben bang voor paarden, maar niet met deze begeleiding, zo voelde het. Puntje bij paaltje was het best eng, maar al gauw gingen we van start en ging het als vanzelf.

En wat het paard me liet zien was fenomenaal. Ik maakte aanstalten om voor hem te zorgen, maar dat wendde hij af. Pas toen ik me klein maakte kwam hij naar me toe en bleef zo rustig. Onder deskundige begeleiding nam je me mee op mijn hurken naar mijn innerlijk kind. De pijn en het tekort wat het kind voelt en wat ik in mij draag en over compenseer door hard te werken en veel te zorgen. Hoe enorm raak is dit, ongelooflijk. Want de rest is bijzaak. Dit deel is waar het bij mij op dit moment om draait, diep in mijn buik voelbaar. Dank Ovy (wat was je rustig) en dank aan de begeleiding.

wat het heeft opgelevert:
In deze referentie heb ik je afgesproken om je ook nog tips te geven. Ik heb geen tips, want alles gebeurde op het juiste moment en ik ben rijk en blij naar huis gereden. Het voelt echt als een moment in mijn leven en een kans om dit kindsdeel te helen. Dat vult mijn hart met diepe dankbaarheid en dat ik met heel veel plezier aan ons contact en alles eromheen terug denk.

Mijn buik voelt rustiger dan ooit, ik ben helder en rustig en hoe mooi is dat in deze tijd.

Verder wens ik dat de boomhut je heel veel moois mag brengen. Je hebt heel veel te bieden, Carla, want je voelt het juiste aan, ik vertouw op één of andere manier volledig op je deskundigheid en ik voel me veilig en vrolijk bij je.

Met veel dank aan deze mooie ervaring schrijf ik deze referentie. Vast tot ziens!

Lieve groet en ook veel dank aan Ovy!

Maaike  (Complete Bubbel met overnachting).