06-42390009

Intuïtie en inspiratie in 5 ontmoetingen

Hoe meer je luistert naar je ingevingen, des te vaker krijg je ze. De boodschappen die via je intuitie binnenkomen noem ik inspiratie.

Intuitïe is dat iets dat je kunt trainen? Jazeker, hoe meer je luistert naar je ingevingen, des te vaker krijg je ze. Het is niet voorbehouden aan mensen met speciale gaven, omdat iedereen intuitïe heeft. En waarom zou je het niet willen gebruiken, je leven wordt er zoveel prettiger van.

Inspiratie is ook al zo’n leuk woord, je kunt het uitnodigen en er gebruik van maken. De boodschappen die via je intuitïe binnenkomen noem ik inspiratie.

In de 5 ontmoetingen die we met elkaar hebben, is het mijn intentie om in de eerste plaats te delen en te verbinden, hoe ziet het er bij jou uit als je aan je intuitie denkt, als je ermee in verbinding staat. En als je juist niet in verbinding staat, hoe voelt dat dan en wat is je verlangen hierin? Door samen te zijn met elkaar en in dezelfde ‘vibe’ te verblijven, versterk je elkaar en jezelf.

Elke ontmoeting heeft een thema een leidraad, en na elke ontmoeting blijven we voelen en afstemmen of het nog klopt. Er is ruimte voor meer input of andere methodes.

Tijdens de 5 ontmoetingen ga je aan de slag met oefeningen, meditaties en vooral ook met elkaar. Vertrouwen op jezelf, ontspannen en het vinden van je eigen weg, jouw manier van werken met je intuitie.

Hoe de indeling van de ontmoetingen eruit ziet:

1. Het openen van je hart en intuitie, een aantal oefeningen. Het beginpunt bepalen door te delen, door te luisteren en te verbinden.
Hoe belangrijk is het om met de omgeving en met de ander bezig te zijn? Een geleide meditatie of ontspannings oefening om je meer open te stellen.

2. Het verbinden met je zelf (jeZelf) in zijn geheel, een aantal oefeningen. Luisteren naar je hart, de verschillende stemmen in jou en hoe hou je ze uit elkaar? Hoe herken je jouw saboteur? Vertrouwen krijgen in jezelf. En een ontspannings oefening voor je zelfvertrouwen.

3. Stilte beluisteren,  een aantal oefeningen. Kun je stil zijn en toch in verbinding blijven met de ander? Wat ontstaat er dan. In de natuur is het zoveel makkelijker om stil te worden, welke rol speelt de natuur bij jou? En een geleide meditatie/ontspannings oefening.

4. Fantasie en intuitie, wat hebben ze met elkaar te maken, een aantal oefeningen. Je fantasie de ruimte geven, je creativiteit is aan zet, in welke vorm ben jij daar nu al mee bezig? Een innerlijke reis en ontspannings oefening.

5. Het bewust in de praktijk brengen van je intuitie en het luisteren naar jezelf, naar je hart. Hoe werkt het bij jou, waar heb je bekrachtiging nodig. Het vinden van je eigen manier, je eigen weg.

 

 

5 ontmoetingen

6 deelnemers

€ 275,- totaal

 

Je vormt in de 5 ontmoetingen een vaste groep, die ook via Whatsapp met elkaar in verbinding kan gaan tussen de ontmoetingsmomenten door.

5 middagen, van 13 tot 16 uur, of 5 ochtenden van 10 tot 13 uur.

De ontmoetingen zijn verdeeld over 3 maanden, tussendoor kun je vragen stellen in een app-groep, die alleen voor deelnemers aan deze ontmoetingen wordt gemaakt.
De begeleiding is in handen van Carla Blijleve, zo nodig worden er onderwerpen door anderen begeleid.

Je geeft je op voor alle 5 ontmoetingen, het is 1 geheel en je bent met dezelfde groep alle 5 de ontmoetingen en in je eigen app-groep.

 informeer naar de mogelijkheden contact

Stilte is de uitnodiging voor inspiratie

Individuele ontmoetingen
Ook individueel kun je 5 ontmoetingen inplannen met mij, per ontmoeting gaan we ongeveer 1,5 uur aan de slag, we volgen gericht per ontmoeting een thema net als bij de groepsworkshops. Wel kunnen we van te voren vastleggen wat voor jou van belang is en daar het accent op leggen.
Je krijgt gedurende 3 maanden ook oefeningen en meditaties om thuis mee aan de slag te gaan.

Wil je stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording? Ben jij op zoek naar een klankbord, een motivator, een inspirator? Wil jij je intuitie (verder) ontwikkelen?

Het begint allemaal met een gratis intake per telefoon; is dit de juiste stap voor jou op dit moment, is er een klik tussen ons, wat is je aandachtspunt en wanneer plannen we de momenten in?  Maak nu een afspraak voor dit gesprekje contact

5 ontmoetingen individueel, verdeeld over 3 maanden met tussendoor oefeningen om zelf te doen € 440,-