06-42390009

Week 4  inspiratie via een andere dimensie.

De stem van je eigen hart, je hogere Zelf beluisteren is misschien al een hele uitdaging gebleken voor je.
Deze week ga ik nog een stap verder met je, we gaan luisteren naar een andere dimensie, voorbij aan de 3D wereld waarin we denken te leven.

Kun jij je open stellen voor contact met dat wat je niet kunt zien? Waarvan je wellicht denkt dat het niet bestaat?
Ga deze week het experiment aan en doe wat voor velen op deze aarde heel normaal is ( elk natuurvolk leeft hiermee), maak contact met je voorouders, met de wijsheid die zij met je kunnen delen.

Leg je oor te luisteren bij een dierbare die overleden is, vraag om advies zoals je misschien ook deed toen diegene nog leefde.
Het kan zijn dat je dit ‘zweverig’ vindt of zelfs onzin. Alles bestaat uit energie en jij kunt er contact mee maken. Energie verdwijnt niet zomaar, zie het als experiment om dit contact met je voorouders aan te gaan. Of met de energie van een boom, van je huisdier… en ontdek dat communicatie mogelijk is op vele manieren. Luister met al je zintuigen.

Het contact met een overleden familielid of dierbare vriend zal vertrouwd voelen, liefdevol voelen en je kunt antwoord krijgen op je vragen.
Al jaren werk ik met familie opstellingen en systemische werkmethodes, het contact met informatie uit het verleden, met familieleden die ik helemaal niet ken, het voelt heel dichtbij en helder. Je wordt een kanaal voor de informatie die naar de cliënt wil toestromen.

“Besef dat alles met elkaar verbonden is”
-Leonardo da Vinci-

Om te doen: zin in een experiment dat je misschien ‘zweverig’ noemt?
Vraag letterlijk om contact: “ik wil graag iets horen van ‘X’ , kan dat? Sta open voor de bevestiging, en luister… schrijf op wat je binnenkrijgt. Je kunt over kleine of grote vragen advies krijgen van je voorouders of een dierbare persoon die overleden is.

Het zal vertrouwd voelen en de toon zal liefdevol zijn.
Je kunt dit het beste ook weer ’s ochtends vroeg doen als je hier nog onbekend mee bent. Je bent dan het meest open voor ontvangst.
Je kunt ook ’s avonds de vraag stellen en wellicht krijg je tijdens een droom het antwoord. Leg papier en pen naast je bed, of spreek zodra je wakker bent je droom in op je telefoon. Hoe sneller na het wakker worden, des te meer details je zult herinneren.

Zelf ben ik weg van inzicht kaarten, ik heb verschillende doosjes met de meest mooie kaarten (mijn smaak 😉 ).
Hiernaast zie je mijn meest gebruikte. 

En hoe gebruik ik die dan, ik pak de kaarten, stel mijn vraag en schud ze net zo lang tot er 1 uitvalt. Je kunt er ook zelf 1 uithalen natuurlijk.

Als de boodschap niet helemaal duidelijk is, dan vraag ik een 2e kaart, er is altijd een overeenstemming in de kaarten en dat leidt mij naar mijn antwoord.

Kristallen zijn er in allerlei maten en soorten, hun energie is ook voelbaar.
Je ziet hier Carneool (oranje/rood)
Citrien (ruw) en Regenboog maansteen (kleintje).
Zoek ze eens op wat hun werking is.

Zoek tijdens je wandeling een boom uit, leg je handen tegen de bast, of misschien wil je wel met je rug tegen de boom staan.
Sluit je ogen, ontspan en voel de boom, kun je zijn energie gewaar worden?
Vraag de boom om advies op een thema waar je mee rondloopt en luister!

Zoek een onkruid uit en bekijk de bloem, het blad van deze plant. Maak er helemaal contact mee en bedenk waar deze plant wellicht goed voor zou kunnen zijn. Zoek daarna op google.

Je date deze week zou een consult kunnen zijn bij een medium, of energetisch masseur, iemand die met kristallen werkt.

Ook kun je een bezoek brengen aan een New age winkel of thee winkeltje.
Een kruidentuin of de Heksen Waag is ook een interessante optie.

Hieronder verzamel ik deze week de extra oefeningen en linkjes die ik per mail verstuur deze week! Helemaal onderaan de pagina staan de Clubhouse momenten van deze week.

De Clubhouse momenten staan nu gepland op:
maandag 26 juli 15:00 en dinsdag 27 juli 20 uur enzaterdag 31 juli 10 uur.