06-42390009

Bewust worden in een individueel traject

Coaching gesprek

Zelf heb ik het liever over een goed gesprek dan over coaching. En ik gebruik graag al mijn werkvormen als er sprake is van klachten en of problemen. Of je nu lichamelijke klachten hebt of problemen in een relatie of op je werk.
Jij bent niet alleen je lichaam of alleen je mind, alles werkt samen en heeft invloed op elkaar. Soms is de ingang via het intellect of jouw denken nodig en soms is het nodig eerst je lichaam te ontspannen en vaak gaat het samen op.

Familie opstellingen of systemisch werk 

Systemisch werk is gericht op jouw individuele systeem, jouw verschillende kanten, en op jouw familie systeem. 

Als hierin onbalans is merk je dat aan terugkerende tegenslag en problemen. Je ervaart misschien zelf al dat je belemmert wordt door je ervaringen uit het verleden. Naast luisteren naar jou en jouw lichaam, kunnen we samen kijken naar de dynamiek in je systeem en naar je overtuigingen die jouw belemmeren.

En als je wilt kunnen we die direct gaan transformeren naar overtuigingen die jou wel helpen. Het doel is om je lichter naar huis te laten gaan.

Het is ook mogelijk per Skype verbinding te werken!

Hoe gaat een sessie met opstelling?

We verkennen samen je vraagstuk, dit doen we in gesprek, ik teken misschien je systeem in een schema, we zetten misschien wat voorwerpen op tafel neer in een mini opstelling.

Een volgende stap is dan om wat we ontdekken op de vloer neer te leggen met gekleurde vilten lapjes (A4 formaat) , je kiest per persoon of item dat wij opstellen een kleur uit. Dan gaan we in de opstelling staan, jij als jij en ik als begeleider. Ik kan op zo’n lapje ook invoelen in de persoon voor wie dat lapje is neergelegd. Altijd in relatie tot het vraagstuk. Er kan dan ook een uitwisseling met jou zijn vanaf die plek.

Op elk punt van dit proces kun je een inzicht krijgen en soms is het dan verstandig op dat punt te stoppen. Het ligt aan wat er naar boven komt, hoever jij bent, hoe de energie is enz. Een eerste sessie kan een uur tot anderhalf uur in beslag nemen. Een eventueel telefonisch/mail contact naderhand is inbegrepen.


Wat nog meer mogelijk is:

Zoek jij voor jouw groep een inspirerende en verdiepende workshop? Ik kom graag naar jullie toe met een do-in workshop, eventueel gecombineerd met Shiatsu technieken.

Ook kom ik voor het begeleiden van een onderzoekende schrijfsessie met aansluitend opstellingen van het onderzochte onderwerp. Ook zonder opstellingen kan een onderzoekende schrijfsessie al veel inzicht geven.

Het is zelfs mogelijk om alles te combineren in een ontspannende en inzicht gevende dag! Informeer gerust wat er mogelijk is, of vraag als je niet zeker weet of dit geschikt is of mijn aanbod niet duidelijk is.

Direct naar contact