06-42390009

Wie is Carla?

Van kinds af aan is voor mij de vraag “wie ben ik” centraal geweest, bewust van mijn innerlijke wereld voelde ik me niet direct thuis in de wereld zoals die zich om mij heen toonde.
De kunst van aanpassen en invoelen heb ik mij dan ook snel en grondig eigen gemaakt. Daarbij had ik een onderzoekende geest en de vraag werd dan ook al snel “wat kom ik hier doen?”.

Ik leerde dat je lichaam je veel te vertellen heeft en dat je eigen ontwikkeling een samenspel is tussen lijf, mind en spirit. Het contact met de natuur en met name met dieren zorgde ervoor dat ik bij mijzelf kon blijven.

Levensbegeleider past meer als benaming dan coach.

Shiatsu, Jin Shin Jyutsu en zelfzorg

Na de geboorte van mijn jongste zoon, ben ik een opleiding Shiatsu-therapie gaan volgen, Shiatsu was voor mij een beetje als thuiskomen, het voelt voor mij zo natuurlijk aan om hier mee bezig te zijn. Vanuit deze therapie komt ook de Do-In yoga, om zelf bezig te zijn met de energie-strekkingen en de drukpunten. Je oefent je lijf, je hoofd raakt leeg en voelt je grenzen, plus heb je gelijk een aantal mini-behandelingen als eerste hulp in huis!
Zo leerde ik ook optimaal voor mij zelf te zorgen, mijzelf te ontspannen. Do-in is de weg naar binnen, naar luisteren wat je lichaam je te zeggen heeft. Nu ik niet meer actief behandel met deze vorm heb ik een Selfcarecourse ontworpen. In dit programma heb ik de basis samengevat waarmee je jezelf kunt behandelen en ontspannen.
Jin Shin Jyutsu is daarbij nog zo’n fijne manier om jezelf te behandelen en je energie te laten stromen. Ook deze beoefening vind je terug in mijn online programma’s.

Meer inzicht en bewustzijn met systemisch werk

Nog voor ik klaar was met mijn opleiding in de Shiatsu kwam ik in aanraking met het ‘familie-opstellen’ een methode van Bert Hellinger. De eerste kennismaking bracht me een klein wonder en sindsdien ben ik gefascineerd door de werking van ‘het veld’ en alles wat mogelijk is.

Opstellingen van het verlangen

In 2010 besloot ik mezelf te scholen, bij de 1e verdieping in Delft heb ik in twee jaar de systemisch werk training gevolgd. Het was nog niet genoeg, in 2012 heb ik dan ook een training ‘opstellen van het verlangen’ gevolgd.
Deze methode die ook wel trauma opstellingen wordt genoemd, ontwikkeld door Franz Rupert, heeft mijn hart veroverd.

Systemisch werken met het paard

Toch heb ik alsnog kennis gemaakt met het gedachtengoed van Bert Hellinger in een serie Masterclasses bij het Bert Hellinger instituut in Groningen ( okt ’15 / mrt ’16). En een verdieping gezocht bij Stephan Hausner (okt ’16) wiens werk ik zeer bewonder.
Bij Wind volgde ik een opleiding systemisch paarden coach en zo komt mijn wens uit om mijn liefde voor dieren te combineren met mijn liefste werkvorm.

Wat kan ik voor jou betekenen?

+ Je wilt je meer en vaker ontspannen voelen
+ Je voelt een blokkade of belemmering om voluit te leven, werken en of lief te hebben
+ Je wilt meer uit je leven halen, maar je weet niet hoe
+ Je hebt lichamelijke klachten waar je maar mee moet leren leven…
+ Je hebt een groot verdriet, grote frustratie of andere emotie
+ Je voelt je eenzaam of in de steek gelaten zonder aanwijsbare reden
+ Je zoekt een sparringpartner

 

Stel je vraag, ik beantwoord die met plezier!

In het kort de opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb:
Shiatsutherapie, Jin shin Jyutsu, Seiki, familie-opstellingen, trauma-opstellingen, communiceren met dieren.
Systemisch coachen met paarden.

Voor alle selfcare heb ik een eigen website: selfcarecourse.nl

Mijn missie is: Leven van binnen naar buiten. Vanuit verbinding met je kern, jezelf, verbinding maken met de ander. Daarmee zorg dragen voor jezelf en daarmee ook voor de ander.
Het is mijn wens dat wij als maatschappij ruimte maken voor eigenheid, voor inbreng van je talenten. In het vertrouwen dat dit juist gezamenlijke vooruitgang en voorspoed met zich meebrengt.

Mijn tarief , ik heb heel lang een drempel gevoeld bij het vragen van geld voor mijn aanbod. Mijn overtuigingen wat betreft geld, waarde en verdienen heb ik allemaal onderzocht, mocht het van toepassing zijn op jou dan kan ik je daar ook inzichten op geven. Bewust heb ik nu tarieven vermeld, je kunt daar iets van vinden of niet, ze staan er voor de duidelijkheid. Wat ik aanbied heeft waarde, die waarde is mij zeer duidelijk geworden in al die jaren van practice.
Je mag altijd vragen stellen, onderzoeken of ik jou die waarde kan geven waarnaar je opzoek bent, daarvoor is het gratis gesprek dat ik je aanbied (max 45 minuten).